Διαθέτουμε μια μεγάλη γκάμα υλικών από τις καλύτερες πηγές κάθε κλάδου. Αναζητούμε και χρησιμοποιούμε μόνο τα καλύτερα υλικά. Προσφέρουμε πάντα την καλύτερη σχέση ποιότητας τιμής. Σεβόμαστε τις ανάγκες κάθε project. Δουλεύουμε με τους καλύτερους μάστορες. Δίνουμε λύσεις με βάση την εμπειρία και την γνώση των ειδικών μας. Σεβόμαστε πάντα τα χρονοδιαγράμματα.

Πάνω απ’ όλα, αγαπάμε αυτό που κάνουμε, μπορούμε να σχεδιάσουμε, προμηθεύσουμε, παράξουμε, κατασκευάσουμε, μεταφέρουμε, εγκαταστήσουμε, επισκευάσουμε οτιδήποτε από το Α ως το Ω για οποιοδήποτε project.

TOP QUALITY

πιστοποιημένα προϊόντα, υπογεγραμμένες υπηρεσίες
art-serv-l

Έπιπλα

Σχεδιασμός, κατασκευή και προμήθεια επίπλων για επαγγελματικούς χώρους και HO.RE.CA.

Read more…

Κουφώματα

Πόρτες, παράθυρα και συστήματα εξωτερικών κουφωμάτων από επώνυμες εταιρείες παραγωγής προφίλ PVC και αλουμινίου κατασκευασμένα από επίσημα αναγνωρισμένους κατασκευαστές. Πόρτες ασφαλείας και πυροπροστασίας.

Μάρμαρα

Μάρμαρα, πετρώματα, γρανίτες από όλο τον κόσμο. Μεγάλη ποικιλία των φημισμένων Ελληνικών και Ιταλικών μαρμάρων. Εξειδίκευση στο τοπικό λευκό μάρμαρο.

Φωτισμός

Μεγάλη ποικιλία φωτιστικών διακοσμητικού-αρχιτεκτονικού τομέα καθώς και τεχνικό-δημόσιο φωτισμό. Πακέτα εξοικονόμησης ενέργειας για τον φωτισμό επαγγελματικών-δημόσιων χώρων και κτηρίων.

Read more…

Interior Design

Επαγγελματικές συμβουλές διακόσμησης (3D απεικόνιση). Σχεδιασμός και ρεαλιστική απεικόνιση project.

Read more…

Logistics

Παρέχεται η δυνατότητα για ασφαλή συγκέντρωση και μεταφορά των εμπορευμάτων.

Read more…

Κατασκευές

Προμήθεια προϊόντων και υλικών ανάλογα με την εκάστοτε ανάγκη σε κάθε έργο. Κατασκευή, τεχνικές εργασίες, τοποθέτηση και συναρμολόγηση των προϊόντων μας. Σχεδιασμός και ρεαλιστική απεικόνιση project. Επαγγελματικές συμβουλές διακόσμησης ( 3D απεικόνιση)

Read more…

art-serv-r

“Κάντο απλό, αλλά σημαντικό”

– Don Draper

ABOUT US

Γνωρίστε μας καλύτερα
art-about-me

Ανακαλύψτε την

ΟΠΤΙΚΗ ΜΑΣ
Αναλαμβάνοντας την συνέχιση για δεύτερη γενιά της εταιρείας επεξεργασίας μαρμάρου που ιδρύθηκε το 1962 ξεκίνησε η δραστηριοποίησή μας στο γενικότερο χώρο της κατασκευής με αξιοσημείωτη συμμετοχή σε σημαντικά έργα ανά τη χώρα.

Περισσότερα…

0
Χώρες
0
Εταιρείες που μας εμπιστεύθηκαν
0
Χρόνια εμπειρίας
0
Δημόσια & ιδιωτικά έργα ολοκληρώθηκαν

“Η απλότητα είναι η υπέρτατη σοφιστία”

– Leonardo da Vinci

ΠΕΛΑΤΕΣ

Μας εμπιστεύθηκαν

Περίφανοι

ΠΟΥ ΔΟΥΛΕΨΑΜΕ ΓΙΑ
Σταθερές σχέσεις με μακροχρόνιες συνεργασίες με μεγάλες εταιρείες απόδειξη της αξιοπιστίας μας.
art-clients