Γνωρίστε μας

Η εταιρία μας δραστηριοποιείται στην αγορά του επίπλου. Κύρια δραστηριότητα μας είναι η αντιπροσώπευση Ιταλικών οίκων επίπλου και η προώθηση τους σε καταστήματα επίπλων στις αγορές της Ελλάδας, της Κύπρου, της Βουλγαρίας, της Τουρκίας και σε άλλες  χώρες των Βαλκανίων.

Οι στοχευμένες συνεργασίες με επώνυμους κατασκευαστές επίπλων από την Ιταλία, με μεγάλη γνώση της παγκόσμιας αγοράς επίπλου, είναι η εγγύηση μιας επιτυχημένης συνεργασίας προόδου και ταχύτατης ανάπτυξης.

 

  Σκοπός μας είναι να δημιουργήσουμε ένα δίκτυο καταστημάτων/συνεργατών και από κοινού να προσφέρουμε νέες ιδέες, λύσεις και προτάσεις στην αγορά του επίπλου.  Η συνεργασία μαζί μας προσφέρει ένα σύνολο υπηρεσιών χωρίς καμιά απολύτως επιβάρυνση.

 - Μεγάλη ποικιλία προϊόντων σε μοντέρνα η κλασική γραμμή σε πληθώρα υλικών που μπορούν να καλύψουν όλες τις απαιτήσεις των πελατών σας.

- Υποστήριξη στην επικοινωνία με τα εργοστάσια, χωρίς το πρόβλημα της ξένης γλώσσας.

- Έλεγχος και προώθηση των παραγγελιών σας.

- Παρακολούθηση της εξέλιξης παραγωγής της παραγγελίας,

- Απευθείας εισαγωγή από εσάς, από τα εργοστάσια, χωρίς ενδιαμέσους και χωρίς Φ.Π.Α.

- Ειδικές τιμές, εκπτώσεις και διακανονισμούς στα εκθεσιακά προϊόντα

- Άμεση ενημέρωση σε ότι αφορά τις νέες τάσεις τις μόδας και του design.

- Συμμετοχή στις μεγαλύτερες εκθέσεις.

- Παροχή προωθητικού υλικού.

- Μελέτη, σχεδιασμός και επίβλεψη δημιουργίας νέων εκθεσιακών χώρων, δωρεάν και εφόσον μας ζητηθεί.

- Εκπαίδευση στην παρουσίαση σε όλα τα προϊόντα.

  Η γνώση, η εμπειρία, η αξιοπιστία, η ποιότητα, η ταχύτητα και οι ιδιαίτερα οικονομικές τιμές είναι ο κατάλληλος συνδυασμός για ισχυρές και αποδοτικές συνεργασίες.